Portfolio

Mijn huidige projecten

Green Protein Alliance is de vereniging van bedrijven en organisaties die Nederland gaat helpen om meer plantaardige eiwitten te eten. Want dat is beter voor jezelf en de wereld. Daar draag ik graag aan bij! Samen met oprichter Jeroen Willemsen vorm ik het verenigingsbureau en ben ik verantwoordelijk voor project-, evenement- en financieel management van de vereniging.

De proeftuin ‘Lokaal Voedsel Utrecht (LVU) is een initiatief van LEADER Weidse Veenweiden en LEADER Utrecht-Oost. We willen de markt voor regionaal voedsel in de provincie Utrecht een boost geven.

We brengen daarom aanbieders en afnemers van lokaal voedsel bij elkaar, we delen kennis en we werken aan verdieping.  Met speciale meet & match-bijeenkomsten, leergangen én door tussenkomst van onze lokale voedselmakelaar willen we vraag en aanbod beter op elkaar laten aansluiten en kijken wat wel en niet werkt. Zo ontstaat hopelijk een vliegwiel om de regionale markt bij zorg, horeca en retail te vergroten. 

Een kennisnetwerk voor Gelderse bestuurders en ambtenaren gericht op voedsel. Met netwerkbijeenkomsten, advies-op-maat en POP3 Korte Keten subsidieregeling ondersteun ik Gelderse gemeenten op het gebied van voedsel. Dit doe ik samen met Suzan Klein Gebbink van WING in opdracht van de provincie Gelderland.

http://www.voedselbijgeldersegemeenten.nl

Ik zit alle vergaderingen van POP3 aanvragen die aan de externe adviescommissie worden voorgelegd voor. Daarmee verantwoordelijk voor het zorgvuldig beoordelen van subsidieaanvragen die de plattelandsontwikkeling in Gelderland bevorderen. Denk aan openstellingen op het gebied van: Innovatieve Concepten, Natuur Inclusieve Landbouw, Water-Klimaat, Delta-Agrarisch Waterbeheer, Stallen voor de toekomst en Kavelruil.

Centrum hulp bij Innovatie, Educatie en Fascinatie Plantaardige Eiwitten. Een gebiedsgerichte pilot in de gemeente Altena, Noord-Brabant om inwoners en bezoekers te stimuleren meer plantaardige eiwitten te eten. Hierin staan innovatieve ontwikkelingen, voedselonderwijs en verkrijgen van consumenteninzichten centraal. Ik werk de ideeën uit naar een haalbaar en realistisch concept en businessplan.

Mijn inzet als voorzitter van de stichting Tess Unlimited heeft met name met het voeden van mijn ziel te maken. Met veel liefde zet ik me belangeloos in om de kinderen geboren met een schisis in Guatemala een toekomst te geven die ze toelacht. Mijn beste maatjes Tom en Tessa verrichten het mooie werk dagelijks in Guatemala zelf, maar ik mag ze vanuit Nederland bijstaan als bestuurder en verantwoordelijk voor fondsenwerving om al onze activiteiten te kunnen (blijven) doen.

Netwerken

Benieuwd naar alle ervaring die ik heb op gedaan in samenwerkingen de afgelopen jaren? Neem een kijk op mijn LinkedIn